Cilantro-Crusted Roast Beef kanapki z Kolendro-chrzan Pesto może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 821 kalorii, 95g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 5,17 zł za porcję. Jeśli masz orzeszki piniowe, ząbki czosnku, grubą sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 54 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 1 minuta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Grillowane kanapki Wegetariańskie z pesto kolendry, Pieczeń Wołowa Z Chrzanem, oraz Pieczony kurczak z miętowo-kolendrowym Pesto.
Instrukcje
1
Linia brojlerów lub patelni z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia Do Pieczenia
Brojler
2
Wołowinę ułożyć na folii i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W maszynce połączyć kolendrę, czosnek, nasiona selera, sól i pieprz. Puree, aż mieszanina stanie się gładką pastą. Pocierać kolendro-czosnek pasty na całej pieczeń, pokrywając go całkowicie. Pozostawić pieczeń do marynowania przez co najmniej 10 minut do 1 godziny, aby wchłonąć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Czosnkowa
Nasiona Selera
Kolendra
Czosnek
Pieprz
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
5
Piecz wołowinę przez około 1 1/2 godziny na rzadkie lub do natychmiastowego odczytu termometru rejestruje 125 stopni F. po włożeniu do środka. Gotować przez dodatkowe 10 minut dla średnio rzadkich lub 20 minut dla średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
6
Wyjmij pieczeń z piekarnika i pozostaw na 10 minut przed krojeniem, aby soki osiadły. Podczas odpoczynku pieczeń, zrobić pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
W robocie kuchennym połączyć kolendrę, orzeszki piniowe, czosnek, chrzan i sól. Puree, aż dobrze połączone. Przy włączonym silniku mżawka w 1/4 szklanki oleju. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan Pospolity
Orzeszki Sosnowe
Kolendra
Czosnek
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
W razie potrzeby dodać dodatkowy olej, aż do uzyskania mżejącej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
3
Podawać: za pomocą ostrego noża cienko pokroić rostbef. Umieść kilka plastrów rostbefu na dnie każdej rolki kanapkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Kanapkowa
Pieczeń Wołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
4
Mżnąć pesto kolendry bezpośrednio na wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny