Kanapki z wołowiną z Kolendro-chrzanowym Pesto

Kanapki z wołowiną z Kolendro-chrzanowym Pesto
Cilantro-Crusted Roast Beef kanapki z Kolendro-chrzan Pesto może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 821 kalorii, 95g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 5,17 zł za porcję. Jeśli masz orzeszki piniowe, ząbki czosnku, grubą sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 54 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 1 minuta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Grillowane kanapki Wegetariańskie z pesto kolendry, Pieczeń Wołowa Z Chrzanem, oraz Pieczony kurczak z miętowo-kolendrowym Pesto.

Instrukcje

1
Linia brojlerów lub patelni z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
BrojlerBrojler
2
Wołowinę ułożyć na folii i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W maszynce połączyć kolendrę, czosnek, nasiona selera, sól i pieprz. Puree, aż mieszanina stanie się gładką pastą. Pocierać kolendro-czosnek pasty na całej pieczeń, pokrywając go całkowicie. Pozostawić pieczeń do marynowania przez co najmniej 10 minut do 1 godziny, aby wchłonąć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CzosnkowaPasta Czosnkowa
Nasiona SeleraNasiona Selera
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Piecz wołowinę przez około 1 1/2 godziny na rzadkie lub do natychmiastowego odczytu termometru rejestruje 125 stopni F. po włożeniu do środka. Gotować przez dodatkowe 10 minut dla średnio rzadkich lub 20 minut dla średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
6
Wyjmij pieczeń z piekarnika i pozostaw na 10 minut przed krojeniem, aby soki osiadły. Podczas odpoczynku pieczeń, zrobić pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
W robocie kuchennym połączyć kolendrę, orzeszki piniowe, czosnek, chrzan i sól. Puree, aż dobrze połączone. Przy włączonym silniku mżawka w 1/4 szklanki oleju. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
W razie potrzeby dodać dodatkowy olej, aż do uzyskania mżejącej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Podawać: za pomocą ostrego noża cienko pokroić rostbef. Umieść kilka plastrów rostbefu na dnie każdej rolki kanapkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka KanapkowaBułka Kanapkowa
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
4
Mżnąć pesto kolendry bezpośrednio na wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 1 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn