Kanapki Z Wieprzowiną Kalua
Slow-Cooker Kalua wieprzowina kanapki może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 567 kalorii, 33g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieczeń wieprzowych, gruba sól morska, płynny dym, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 10 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kanapki Z Wieprzowiną Kalua, Slow Cooker Kalua Kanapki Wieprzowe Z Chrupiącą Azjatycką Sałatką, oraz Wolnowar Kalua Wieprzowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać 1-calowe szczeliny na każdej pieczonej wieprzowiny. Rub 1 łyżka soli na każdym, upewniając się, aby uzyskać każdy obszar.
Umieścić wieprzowinę w powolnej kuchence 3-do 4-quart.
Wlać 1 łyżkę płynnego dymu na każdą; przetrzeć całą wieprzowinę.
Przykryć; gotować na małym ogniu 14 godzin.
Wyjmij wieprzowinę z powolnej kuchenki; umieść na desce do krojenia lub dużej płycie. Wieprzowinę rozdrobnić widelcem; podawać w bułkach.