Kanapki Z Wędzonym Łososiem
Kanapki z wędzonym łososiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 50 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, łososia, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki Z Wędzonym Łososiem, Kanapki Z Wędzonym Łososiem, oraz Kanapki z wędzonym łososiem i posiekanym jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku masła ziołowego połącz wszystkie składniki masła w mikserze wyposażonym w przystawkę do łopatek. Ubić do wymieszania, ale nie ubijać.
Do kanapek, mają sklep pokroić chleb wzdłuż na krajalnicy do mięsa w 1/4-cala-grube plastry. (Jeśli nie jest to możliwe, można go pokroić w poprzek bardzo ostrym nożem.)
Ułóż 40 kromek chleba i rozłóż je wszystkie cienką warstwą masła ziołowego.
Na 20 plasterkach ułożyć wędzonego łososia. Top z innymi 20 kromki chleba, masło stronie w dół.
Kanapki ułożyć na blasze do pieczenia i owinąć folią. Przechowywać w lodówce, aż masło jest bardzo zimne.
Umieścić kanapki na desce do krojenia. Bardzo ostrym nożem odciąć skórki, przeciąć każdą dużą kanapkę na pół w poprzek, a następnie przeciąć każdą połowę po przekątnej dwa razy, aby uzyskać w sumie 40 małych trójkątów. (Jeśli chleb został pocięty w poprzek, postępuj zgodnie ze wskazówkami montażu, a następnie odetnij skorupy i pokrój po przekątnej, dwa razy, aby wykonać 20 małych trójkątów.)
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.