Kanapki Z Tuńczykiem Z Grilla

Kanapki Z Tuńczykiem Z Grilla
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowane kanapki z tuńczykiem może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 6,66 zł / porcja, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 47g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz steki z tuńczyka, ogórek, liście sałaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kanapki Z Tuńczykiem Z Grilla, Grillowane Kanapki Z Tuńczykiem Z Serem I Awokado, oraz Pyszne grillowane kanapki z Tunanem i serem.

Instrukcje

1
W ungreased 8-calowy kwadrat szklane naczynie do pieczenia, wymieszać wszystkie składniki marynaty; usunąć 1 łyżka marynaty i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
2
Dodaj tuńczyka do marynaty; obrócić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 15 minut, ale nie dłużej niż 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
TuńczykTuńczyk
3
Stojak do grilla natryskowego z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć tuńczyka z marynaty; wyrzucić marynatę. Przykryć i grillować tuńczyka na średnim ogniu około 10 minut, obracając raz, aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wymieszać 1 łyżkę marynaty z majonezem; rozprowadzić po ściętych bokach bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MarynataMarynata
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
7
W każdej bułce ułóż sałatę, tuńczyka, pomidora i ogórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
SałataSałata
PomidorPomidor
TuńczykTuńczyk
RolkaRolka

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn