Kanapki Z Tuńczykiem W Ogrodzie

Kanapki Z Tuńczykiem W Ogrodzie
Kanapki z tuńczykiem w ogrodzie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka majonezu, musztarda dijon, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanapki Z Tuńczykiem W Ogrodzie, Kanapki Pita Z Tuńczykiem Ogrodowym, oraz Sałatka Z Tuńczyka W Ogrodzie.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w średniej misce, dobrze mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozprowadzić 1/4 szklanki mieszanki tuńczyka na każdej z 4 kromek chleba. Wierzch równomiernie z plastrami sera, marchewką, ogórkiem i sałatą. Wierzch z pozostałymi kromkami chleba i pokrój na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
3
Wskazówka: Jedzenie tuńczyka raz lub dwa razy w tygodniu nie stanowi zagrożenia dla zdrowia zdrowych dorosłych. Należy jednak unikać spożywania go częściej, ponieważ tuńczyk-zarówno konserwowy, jak i świeży-zawiera wysoki poziom rtęci, który może powodować chroniczne zmęczenie i utratę pamięci u dorosłych. Rtęć może również zaszkodzić rozwijającemu się układowi nerwowemu nienarodzonego dziecka. Jeśli jesteś w ciąży, rozważasz ciążę lub karmisz piersią, najlepiej unikać tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " mieszanka z 5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot
Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka
Kalifornijska "Super Tuscan" z Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot to pełnowartościowa przejażdżka dla zmysłów. Skoncentrowany aromat malin i jeżyn z dodatkiem tytoniu i przypraw nadaje tej mieszance ciepły, odważny nos. Maliny i espresso na podniebieniu są zrównoważone pełnymi taninami i zaokrąglone nutami pieprzu i wanilii ze słodkim jagodowym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn