Kanapki z szynką i serem Brie
Przepis na kanapki z szynką i serem Brie można przygotować w około 20 minut . Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,38 USD za porcję. To danie główne ma 494 kalorie , 25 g białka i 30 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką muffiny, majonez, musztardę dijon i kilka innych składników, możesz je przygotować. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 46% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Alouette Crème De Brie Shrimp Cups , Alouette® Cranberry Brie i Alouette® Baby Brie® Caramelized Pepper and Onion Pizza .
Instrukcje
W małej misce wymieszaj majonez, musztardę, czosnek i ocet, aż składniki się połączą.
Pokrój ser Brie w poziomie na trzy krążki, a każdy z nich na osiem kawałków.
Połóż angielskie muffiny, przeciętą stroną do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia o wymiarach 15 cali x 10 cali x 1 cal. Piecz 3-4 cale od ognia przez 2 minuty lub do momentu lekkiego zrumienienia.
Posmaruj muffinki mieszanką majonezową.
Warstwowo z szynką, pomidorem i kawałkami sera. Grillować 3-4 cale od ognia przez 5 minut lub do momentu roztopienia się sera.