Kanapki z szynką hawajską
Hawajskie kanapki z szynką mogą być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 25 g białka, 15 g tłuszczu i łącznie 418 kalorii. Ten przepis służy 8 osobom. Za 2,13 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką paprykę, szynkę, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to hawajskie kanapki z szynką i serem (znane również jako kanapki na tylnej klapie), hawajskie kanapki z szynką i serem (znane również jako kanapki na tylnej klapie) oraz hawajskie kanapki z szynką i serem (znane również jako kanapki na tylnej klapie).
Instrukcje
Odcinaj cienkie plasterki z wierzchu bułek. Wydrąż chleb na środku, pozostawiając 1/4 cala. muszle; odłożyć wierzchołki i wyrzucić wydrążony chleb (lub zachować do innego użytku).
Umieść bułki na blasze do pieczenia; Wyłóż wnętrze każdego serem szwajcarskim.
Na dużej patelni podsmaż na oleju paprykę i cebulę przez 3 minuty.
Dodaj szynkę; gotować 3 minuty.
Piec w temperaturze 450° przez 5 minut.
Posypać serem mozzarella; ponownie wstawić do piekarnika, aż ser się roztopi, około 1 minuty. Wymień blaty rolek.