Kanapki Z Sałatką Jajeczną

Kanapki Z Sałatką Jajeczną
Kanapki z sałatką jajeczną to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 18g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sól przyprawioną, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą, Deviled Egg Makaron Sałatka, oraz Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj razem starte jajka, majonez, seler, szczypiorek, cebulę, estragon, pieprz i przyprawioną sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
MajonezMajonez
EstragonEstragon
SelerSeler
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
CebulaCebula
JajkoJajko
2
Rozprowadzić na: kromkach chleba pełnoziarnistego.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
ChlebChleb
3
Rozprowadzić majonez na równej liczbie kromek chleba pełnoziarnistego. Kanapkowe plastry sałatki jajecznej i plastry majonezu ze świeżą rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Rukiew WodnaRukiew Wodna
ZiarnaZiarna
ChlebChleb
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia10
Magazyn