Kanapki Z Sardynkami

Kanapki Z Sardynkami
Kanapki z sardynkami to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 86 g tłuszczu, oraz w sumie 933 kalorie. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Chleb focaccia, cebulę, koper i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Otwarte kanapki-pomidor, sardynka i rukola, Kanapki Alton Brown z sardynką i awokado, oraz Niedzielny Brunch: Kanapki Z Sardynkami Z Dżemem Pomidorowym I Świeżym Serem.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki; rozłóż na pokrojonych bokach focaccii. Ułóż sardynki, kapary i cebulę na mieszance z serem śmietankowym na 4 kawałkach focaccii. Wierzch z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
FocacciaFocaccia
SardynkiSardynki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn