Kanapki Z Polędwicą
Kanapki z polędwicą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 410 kalorii, 32G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku jabłkowego, bułki, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Ze Stekiem Z Polędwicy, Włoskie Kanapki Z Polędwicą Wołową, oraz Kanapki ze stekiem z polędwicy z smakiem dymu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz sos sojowy, olej i sok.
Usuń 1/2 filiżanki do fastrygowania.
Dodać pieczeń do pozostałej marynaty; uszczelnić worek i włączyć do herbu. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc, obracając od czasu do czasu. Okładka i przechowywać w lodówce zastrzeżone marynaty.
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Grilluj piecz, pod przykryciem, na pośrednim ogniu przez 1 godzinę, obracając co 15 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°), fastrygowanie często z zarezerwowanym marynacie.
Wyjąć z grilla; odstawić na 1 godzinę. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Tuż przed podaniem przygotować sos wg wskazań opakowania. Cienko pokroić pieczeń; dodać do sosu i ciepła przez.