Kanapki z kurczakiem z Zangiem

Kanapki z kurczakiem z Zangiem
Kanapki z kurczakiem z Zangiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.54 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 18 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy, grzyby, przyprawy do grilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Resztki Makeover Grillowany Kurczak Do Kurczaka & Portobello Mushroom Club Kanapki, Chicken Spiedies (kanapki z grillowanym kurczakiem marynowane cytryną i ziołami), oraz Kanapki z kurczakiem i marynowanym pieprzem.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill zewnętrzny lub wewnętrzny na małym ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Posypać piersi kurczaka obficie ze wszystkich stron przyprawami włoskimi i grillowymi. Powoli gotuj na rozgrzanym grillu, obracając co 10 minut; szczotkuj kurczaka sosem z grilla za każdym razem, gdy go obracasz. Gotuj, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, a soki będą jasne. Gdy to zrobisz, natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Podczas gotowania kurczaka, roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Cebulę, paprykę i grzyby ugotować na maśle, często mieszając, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Aby zrobić kanapki, umieść pierś z kurczaka na każdej połowie bułki hamburgerowej. Łyżka mieszanki papryki i cebuli overtop, i top z plasterkiem szwajcarskiego sera. Przykryć wierzch hamburger bun.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn