Kanapki z kurczakiem z Zangiem

Kanapki z kurczakiem z Zangiem
Kanapki z kurczakiem z Zangiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.54 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 18 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy, grzyby, przyprawy do grilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Resztki Makeover Grillowany Kurczak Do Kurczaka & Portobello Mushroom Club Kanapki, Chicken Spiedies (kanapki z grillowanym kurczakiem marynowane cytryną i ziołami), oraz Kanapki z kurczakiem i marynowanym pieprzem.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill zewnętrzny lub wewnętrzny na małym ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Posypać piersi kurczaka obficie ze wszystkich stron przyprawami włoskimi i grillowymi. Powoli gotuj na rozgrzanym grillu, obracając co 10 minut; szczotkuj kurczaka sosem z grilla za każdym razem, gdy go obracasz. Gotuj, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, a soki będą jasne. Gdy to zrobisz, natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Podczas gotowania kurczaka, roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Cebulę, paprykę i grzyby ugotować na maśle, często mieszając, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Aby zrobić kanapki, umieść pierś z kurczaka na każdej połowie bułki hamburgerowej. Łyżka mieszanki papryki i cebuli overtop, i top z plasterkiem szwajcarskiego sera. Przykryć wierzch hamburger bun.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn