Kanapki z krótkim żeberkiem z majonezem chrzanowym
Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.74 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 781 kalorii, 6G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli i pieprzu, majonez, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Delikatesy kanapki wołowe z majonezem chrzanowym, Pieczeń Wołowa I Chrzan Majonez Kanapki Z Herbatą, oraz Chrupiące kanapki z łososiem z majonezem Chrzanowo-koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu podgrzej żeberka w sosie, aż do rozgrzania.
Przenieść żeberka na talerz i doprowadzić sos do wrzenia.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Lekko posmaruj ruszt lub patelnię grillową olejem. Grillować cebulę nad chłodniejszą częścią ognia, aż lekko zwęglone, o 5 minut na stronę.
Przenieść na talerz. Grill żeber na gorącym ogniu, aż rumiane, o 45 sekund na stronie.
Przenieść na powierzchnię roboczą i pokroić w grube plastry; wyrzucić kości. Przykryć folią. Toast bułki na grillu lub na patelni grillowej.
W misce połączyć majonez i chrzan, doprawić solą i pieprzem.
Roladki rozłożyć z majonezem, na wierzch z cebulą i żeberkami i skropić sosem.
Podawać z pozostałym sosem na boku.