Kanapki z jagnięciną i Tapenadą

Kanapki z jagnięciną i Tapenadą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z jagnięciną i Tapenadą. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 804 kalorie, 22g białka, oraz 61 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, chleb, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Resztki kanapek z jagnięciną z Tapenade Mayo, rukolą i serem Caciocavallo, Tapenade-faszerowana jagnięcina, oraz Kotlety Jagnięce Z Pistacjową Tapenadą.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać tapenadę i majonez. Odłóż to na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Tapenada Z Oliwek, PodzielonaTapenada Z Oliwek, Podzielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Bochenek chleba pokroić w 1/2 długości i rozłożyć majonez tapenade na ściętych bokach obu kawałków. Pokrojoną jagnięcinę ułożyć na spodzie chleba i doprawić solą i pieprzem. Rozsypać rukolę na jagnięcinę, położyć górną połowę chleba na jagnięcinę i delikatnie docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Pokrój poprzecznie na poszczególne porcje i podawaj natychmiast lub przechowuj w lodówce, szczelnie owinięte w papier woskowy, aż będą gotowe do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4
Do picia: najlepszym wyborem jest rosyjska Dolina rzeczna pinot noir, taka jak Moshin lub Gary Farrell Allen Vineyard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot NoirPinot Noir
Puszka Brzoskwiń, OdsączonychPuszka Brzoskwiń, Odsączonych
5
W małej misce, wrzucić razem oliwki i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać natkę pietruszki, bazylii, anchois, kaparów i skórkę z cytryny, wymieszać, obficie doprawić czarnym pieprzem, cienko z oliwą z oliwek i odstawić na 30 minut przed podaniem. Tapenada będzie przechowywać w lodówce przez dzień lub dwa, po czym jej smaki ulegną pogorszeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Tapenada Z Oliwek, PodzielonaTapenada Z Oliwek, Podzielona
SardeleSardele
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
7
Możesz zrobić tapenadę przy użyciu prawie każdej oliwy, w tym mieszanych oliwek sprzedawanych w barach oliwnych popularnych obecnie na ekskluzywnych rynkach. Jeśli sam wybierzesz oliwki, spróbuj mieszanki kalamatas, picholines, cracked green i California black. Kapary solone są dostępne w dobrych delikatesach i rynkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapenada Z Oliwek, PodzielonaTapenada Z Oliwek, Podzielona
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn