Kanapki Z Indykiem Na Gorąco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gorących kanapek z indykiem. Ten przepis służy 50 i kosztuje $2.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, bulion z kurczaka, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki Z Gorącym Indykiem (Na Resztki Indyka), Kanapki Z Herbatą Z Indyka, oraz Kanapki z indykiem z grilla.
Instrukcje
Umieścić indyka na stojakach w patelniach do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 2 godziny lub do czasu, aż termometr do mięsa wykaże 170°, fastrygując kilka razy kapiącymi patelniami. Przykryć i odstawić na 10 minut. Posiekać indyka.
W kilku piecach Holenderskich lub dużych patelni, podsmażyć grzyby i cebulę na maśle do miękkości. Wymieszać z mąką, bazylią, solą i pieprzem do wymieszania. Stopniowo mieszać w bulionie. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje i bąbelkami.
Dodać indyka i podgrzać. Wymieszać śmietanę; gotować aż do ogrzania. Łyżka 1/2 szklanki na każdej rolce.