Warstwowa sałatka z owoców i rukoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, ser chèvre, orzechy laskowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quinoa-Sałatka Warstwowa Z Rukolą, Warstwowa Sałatka Owocowa, oraz Warstwowa Sałatka Owocowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. W dużej misce, wrzucić winogrona i miód. Ułóż na arkuszu cookie. Piecz 20 do 30 minut, mieszając raz, aż winogrona pękną i zaczną karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Pliki Cookie
Winogrona
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Piekarnik
2
Tymczasem w dużej misce ubić ocet sherry, oliwę z oliwek i sól trzepaczką. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Sherry
Oliwa Z Oliwek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać winogrona i syrop pozostały na blasze do mieszaniny octu; wymieszać. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Pliki Cookie
Winogrona
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Warstwa w następujący sposób. Używając łyżki szczelinowej, ostrożnie przenieś winogrona do 3-ćwiartkowego naczynia lub miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Umieścić rukolę na górze winogron, kopiec w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukola
Winogrona
6
Rdzeń i cienko pokroić gruszki; dodać je do mieszaniny octu, i wrzucić do herbu. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść gruszki do miski, rozkładając je równomiernie na górze rukoli. Resztki płynu należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukola
Ocet
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Na wierzchu gruszek równomiernie ułożyć chvre, na wierzchu rozsypać wiśnie i orzechy laskowe.