Kanapki z grillowaną Fontiną, pieczarkami i szałwią

Kanapki z grillowaną Fontiną, pieczarkami i szałwią
Kanapki z grillowaną Fontiną, grzybami i szałwią to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Mieszanka soli, świeżo zmielony pieprz, fontina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Mini kanapki z grillowanym serem Sage i Fontina, Przyprawiona Dynia maślana, Pieczarka z masłem czosnkowym i nachos Fontina z chrupiącą szałwią, oraz Kanapki z grzybami i Fontiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej 1 łyżkę masła na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać grzyby, sól, pieprz, i suszona szałwia, Jeśli za pomocą, i gotować, mieszając często, aż złoty kolor, o 5 protokół. Wymieszaj ze świeżą szałwią, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona SzałwiaSuszona Szałwia
świeża Szałwiaświeża Szałwia
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Pieczarki włożyć do miski i wytrzeć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Używając pędzelka do ciasta, jedną stronę 4 kromek chleba posmarować połową roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
5
Połóż je, z masłem w dół, na powierzchni roboczej. Na wierzchu chleb z serem, a następnie grzyby. Przykryć pozostałymi 4 kromkami chleba; umyć wierzch pozostałym roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
6
Patelnię rozgrzać na umiarkowanie małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać kanapki i gotować, obracając raz, aż złoty, o 2 protokół na stronę.
8
Rekomendacja wina: rześkie, wytrawne, włoskie białe-takie jak Soave, Frascati lub pinot grigio-odświeży usta po każdym kęsie tej aromatycznej kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoaveSoave
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn