Kanapki z grillowanym stekiem z Brie, pieczoną papryką i rukolą

Kanapki z grillowanym stekiem z Brie, pieczoną papryką i rukolą
Grillowane kanapki stek z Brie, pieczona papryka, i rukola może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 916 kalorii, 48g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na $6.94 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz musztardę dijon, rukolę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowane Kanapki Z Marynowaną Rukolą, Cebulą I, Grillowane kanapki z marynowaną rukolą, cebulą i sałatką z pomidorów, oraz Kanapki z grillowanym stekiem z Chimichurri i papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Char papryki nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż poczerniały ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Przenieść do średniej miski. Przykryć folią i schłodzić. Obrać, nasiona i pokroić paprykę wzdłuż na paski o szerokości 1/2 cala. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wołowinę posmarować olejem, posypać herbes de Provence, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
5
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Grilluj wołowinę do pożądanej doneness, okazjonalnie obracając, około 30 minut na rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przełożyć wołowinę na talerz. Chill uncovered do zimna, około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
7
Pokroić wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
8
Przetnij rolki poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
9
Rozprowadzić majonez i musztardę na ściętych bokach rolek. Ułóż wołowinę, Brie,rukolę, jajka i paski papryki na dolnej połowie rolek. Przykryj rolkami. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MajonezMajonez
Rukiew WodnaRukiew Wodna
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
WołowinaWołowina
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
JajkoJajko
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn