Kanapki z grillowanym serem, bekonem i Jalapeño

Grillowany ser, bekon i kanapki Jalapeño mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 780 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, jalapeño chile, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Boczek Cheddar Jalapeno Grillowana Kanapka Z Serem, Kanapki z grillowanym podwójnym serem i boczkiem, oraz Kanapki Z Grillowanym Serem Z Jabłkiem I Bekonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 8-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć z patelni na ręcznik papierowy.
Dodaj chile kapie z boczku na patelni; gotować i mieszać 1 do 2 protokół.
Połóż chile na ręczniku papierowym.
Masło rozprowadzić po obu stronach każdej kromki chleba. Top każdy z 4 kromki chleba z warstwą sera, posiekane chile, 2 plastry boczku i kolejną warstwę sera. Każdy przykryć drugą kromką chleba.
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Kanapki gotować, aż chleb jest rumiane i ser zaczyna się topić. Włącz kanapki; gotuj, aż ser się całkowicie rozpuści.