Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną zieloną cebulką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj grillowane kanapki z jagnięciną z grillowaną zieloną cebulą spróbować. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pikantny, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką, Kanapki Z Grillowanym Porem, Zielonym Czosnkiem I Pieczoną Jagnięciną, oraz Kanapki Z Grillowaną Jagnięciną.
Instrukcje
Używając ostrego noża, wytnij 1/2-calowe szczeliny na całej jagnięcinie. Włóż plasterki czosnku do szczelin.
Jagnięcinę posypać solą i pieprzem, następnie ziołami, naciskając zioła do przylegania. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Na dużej patelni umieścić zieloną cebulę.
Skropić 1/4 szklanki oleju na cebuli; wrzucić do herbu.
Kawałki bagietki przeciąć poziomo na pół.
Brush Wyciąć Boki chleba z pozostałych 3 łyżki oleju.
Grill jagnięcina aż mięso termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 57°. dla średnio rzadkie, obracając od czasu do czasu, około 30 minut.
Przełożyć na talerz i namiot folią.
Odstawić na 10 minut. Pracując partiami, ułóż zieloną cebulę w jednej warstwie na grillu. Grilluj, aż zacznie brązowieć, około 4 minut na stronę.
Przenieś do deski do krojenia. Bagietki z grilla, pokroić z boku w dół, aż do złotego koloru, około 2 minut.
Jagnięcinę pokroić ukośnie na cienkie plasterki.
Podawać z zieloną cebulą, kawałkami bagietki, Aioli, sosem z czerwonej papryki i tapenadą.