Kanapki koktajlowe z pieczonej wołowiny z masłem ziołowym

Kanapki koktajlowe z pieczonej wołowiny z masłem ziołowym
Kanapki koktajlowe z pieczonej wołowiny z masłem ziołowym wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 107 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz bagietki, delikatesową pieczeń wołową, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki Koktajlowe Z Pieczonej Wołowiny Z Masłem Ziołowym, Polędwica Wołowa Z Czosnkowym Masłem Ziołowym, oraz Kanapki Koktajlowe Z Polędwicy Wołowej Z Masłem Smakowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć masło, chrzan, pietruszka, i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Każdą bagietkę przeciąć na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
3
Masło rozprowadzić po obu stronach każdej bagietki. Ułóż wołowinę na dolnej połowie bagietki. Kanapka z górną połową bagietki. Użyj ząbkowanego noża, aby pokroić każdą bagietkę na 12 porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
MasłoMasło
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn