Kanapka z włoską wołowiną na sucho z domową Giardinierą, słodką papryką, smażonymi frytkami i brokułami Rabe

Kanapka z włoską wołowiną na sucho z domową Giardinierą, słodką papryką, smażonymi frytkami i brokułami Rabe
Suszona włoska kanapka z wołowiną z domowej roboty Giardiniera, słodką papryką, smażonymi frytkami i brokułami Rabe może być dobrym przepisem, aby rozwinąć główne pole przepisu Dania. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 2,91 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 1141 kalorii. Jeśli masz pod ręką olej z pestek winogron, bułki, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 36 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Kanapka z włoską wołowiną na sucho z domową Giardinierą, słodką papryką, smażonymi frytkami i brokułami Rabe, Brokuły Rabe ze słodką włoską kiełbasą, oraz Włoska sałatka posiekana z papryką, pomidorami i Giardinierą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na wołowinę: Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pieczeń obficie posypać solą i pieprzem. W patelni z grubym dnem na dużym ogniu podgrzać olej z pestek winogron, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
3
Dodać pieczeń i podsmażyć wszystkie strony, aż powstanie złota skórka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Wyjąć i odstawić na tacy.
5
Dodać czosnek, cebulę, suszone włoskie przyprawy i płatki czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Saute aż karmelizowane.
7
Dodaj wino i deglaze, skrobanie dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodać bulion, tymianek, sól i pieprz, do smaku, i doprowadzić do duszenia. Zwróć pieczeń na patelnię i wszelkie nagromadzone soki z tacy na blachy. Piec w piekarniku, obracając co 20 minut, aż wewnętrzna temperatura mięsa rejestruje 125 stopni F, 1 godzina 30 minut do 2 godzin. Podczas pieczeń jest gotowanie, start na ozdoby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
1
Podgrzać suet w garnku do 365 stopni. Na mandolinie cienko pokroić ziemniaki i opłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
SuetSuet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić i dokładnie osuszyć.
3
Dodać ziemniaki delikatnie do suet i smażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
SuetSuet
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą, granulowanym czosnkiem, papryką i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
Na słodką paprykę: paprykę, oliwę z oliwek i granulowany czosnek wrzucić na blachę i doprawić solą. Smażyć, aż lekko miękkie, ale nadal jasne, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Dla brokułów rabe: w patelni saute na średnim ogniu, render fatback aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
FatbackFatback
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Usuń tłuszcz łyżką szczelinową i odstaw na papierowym ręczniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
FatbackFatback
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
8
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Saute aż pachnące, a następnie dodać brokuły rabe. Gotować, aż warzywa zwiędną, łodygi są gotowane przez, ale brokuły rabe zachował swój kolor. Wymieszać z tłuszczem i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Brokuł RabeBrokuł Rabe
FatbackFatback
ZieloniZieloni
10
Po zakończeniu pieczenia, wyjąć z piekarnika i pozostawić pod namiotową folią. Przecedzić sok z patelni do rondla. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, odtłuścić tłuszcz z góry i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne. Trzymaj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Aby zbudować kanapki: bardzo cienko pokroić pieczeń ręcznie lub na krajalnicy delikatesowej. Pogłębiać rolkę Przez soki do gotowania i top z 4 do 6 uncji pokrojone mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Dekoruj domowej roboty Giardiniera i słodką papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
13
Podawać z frytkami i brokułami rabe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
14
W małym garnku dodaj marchew, seler, chiles, kalafior, czosnek, paprykę i ocet i przykryj wodą. Doprawić solą i doprowadzić do światła na wolnym ogniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut; warzywa powinny być nadal ostre i jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
15
Odcedzić i schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
16
Dodaj oleje do warzyw i przechowuj w szczelnym pojemniku do 2 tygodni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)

Składniki

7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowybulion wołowy7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytopiony suet wołowywytopiony suet wołowy3głowybrokuły rabe, łodygi przyciętebrokuły rabe, łodygi przycięte5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew pokrojona w kostkęmarchew pokrojona w kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweróżyczki kalafioroweróżyczki kalafiorowe591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę11 łyżka suszonego oreganokruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz2Batoniki toffi Heathkruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgetłuszcz, pokrojony w kostkętłuszcz, pokrojony w kostkę2gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone11 łyżka suszonego oreganosos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy3goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony6goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany11 łyżka suszonego oreganokoszerne marynatykoszerne marynaty32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuolej z pestek winogronolej z pestek winogron5zielona papryka pokrojona w duże paskizielona papryka pokrojona w duże paski22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzususzone włoskie przyprawysuszone włoskie przyprawy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina11 łyżka suszonego oreganouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejulienned red bell peppersjulienned red bell peppers1top round rump roast, wiązany sznurkiem rzeźniczym w odstępach co 2 caletop round rump roast, wiązany sznurkiem rzeźniczym w odstępach co 2 cale6ziemniaki russet, szorowane, ze skórkąziemniaki russet, szorowane, ze skórką32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych12krewetki i żyłkiSólSól12krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzusól morska drobnasól morska drobna4Serrano chiles, pokrojone w rundSerrano chiles, pokrojone w rund12miękkie włoskie rolkimiękkie włoskie rolki11 łyżka suszonego oreganopasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny białyocet winny biały1cebula żółta, posiekanacebula żółta, posiekana

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia18
Magazyn