Kanapka z tuńczykiem, pomidorem i oliwą (pan Bagnat)

Kanapka z tuńczykiem, pomidorem i oliwą (pan Bagnat)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapki z tuńczykiem, pomidorem i oliwą (pan Bagnat). Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 157 kalorii, 18g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Ten przepis od Williams Sonoma ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 minuty. Mieszanka pomidorów, okrągłe, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapka Z Tuńczykiem Niçoise (Pan Bagnat), Kanapka Z Tuńczykiem Nicoise: Pan Bagnat, oraz Kanapka Pan Bagnat z tuńczykiem, anchois i pietruszką dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia25
Magazyn