Ten przepis służy 40 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Mieszanka tunan w wodzie, velveetaâ, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tuńczyk Topi Się, Tuńczyk Topi Się, oraz Tuńczyk Topi Się dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Napełnij rolki mieszaniną tuńczyka. Zawiń każdą rolkę w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Mandarynki, Każda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.