Kanapka z sumem z Chili z Maque Choux
Kanapka z sumem z Chili z maque Choux wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 212 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oleju roślinnego, pieprz, maque choux i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kanapki Sum Z Otwartą Twarzą, Burger zapiekany z tuńczyka z majonezem Wasabi, oraz Kanapka Z Jajkiem Z Otwartą Twarzą.
Instrukcje
Połącz chili w proszku, sól i pieprz; rub równomiernie na filety z suma.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu; dodać suma i gotować 4 protokół z każdej strony lub aż ryby płatki widelcem.
Umieścić na tosty francuski chleb; top z Maque Choux.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio