Kanapka z sardynką z kremem chrzanowym i marynowaną czerwoną cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapki z sardynką z kremem chrzanowym i marynowaną czerwoną cebulą. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, chleb pumpernikle, chrzan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ale-duszona kanapka z krótkim żeberkiem z chrzanem i marynowanymi warzywami, Sałatka wołowa "stek" z sosem chrzanowym i marynowaną czerwoną cebulą, oraz Kanapka z grillowanym stekiem i cebulą z kremowym sosem chrzanowym.
Instrukcje
Doprowadzić ocet, cukier i pieprz do wrzenia w małym rondlu.
Dodać cebulę i zdjąć z ognia; odstawić na 30 minut, a następnie schłodzić. W małej misce ubij razem majonez, chrzan i sok z cytryny; rozprowadź mieszaninę na każdej kromce chleba, a na wierzchu po 1 liściu sałaty. Sardynki podziel równomiernie między kanapki, a na wierzch polej pieprzem i marynowaną cebulą.
Skropić olejem, doprawić solą i pieprzem.