Kanapka z językiem z sosem estragonowym lub Pietruszkowym

Kanapka z językiem z sosem estragonowym lub Pietruszkowym
Need a dairy free main course? Kanapka z językiem z estragonem lub sosem pietruszkowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 14g białka, oraz 27 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz język cielęcy, ocet winny, bagietki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane pieczarki Portobello z masłem Estragonowo-Pietruszkowym, Crock Pot język wołowy z pieczonym sosem pieprzowym, oraz Łosoś pieczony powoli z czosnkiem, koperkiem, pietruszką, estragonem i cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść język w średnim rondlu. Podziel jedną cebulę na pół i dodaj do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj zimną wodę do przykrycia i obficie dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Umieścić na palniku na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ciepło do najniższego ustawienia. Przykryć i gotować do całkowitego miękkości, o 2 1/2 godziny, uzupełniając dodatkową wodą, jeśli to konieczne. Pozostawić do ostygnięcia, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Przenieś język na deskę do krojenia i wyrzuć płyn do gotowania (lub zapisz, jeśli chcesz). Ostrożnie odkleić zewnętrzną błonę z języka i wyrzucić. Pokrój język na płyty 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Podgrzać dwie łyżki oleju na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Dodać język i gotować bez ruchu, aż dobrze rumiane z pierwszej strony, o 3 protokół. Flip płyty języka i gotować bez ruchu, aż rumiane na drugiej stronie. Alternatywnie, szczotka plastry języka z olejem i grill po obu stronach, aż dobrze rumiane i chrupiące, o 5 minut na stronie na umiarkowanym ogniu. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Aby zrobić sos, namoczyć chleb w occie, a następnie rozbić widelcem, aż zostanie zmiażdżony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Dodaj kapary, sardelę, czosnek, musztardę i oliwę z oliwek i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
SardeleSardele
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
9
Dodać mielony estragon lub pietruszkę. Żółtko pokruszyć w sosie. Białka pokroić w kostkę, następnie dodać do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
10
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
11
Aby złożyć kanapki, rozłóż kilka łyżek sosu na dolnych kromkach chleba, a na górnej kromce chrzanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
12
Dodaj zielenie, a następnie język do dolnego plastra. Zamknij kanapki i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn