Kanapka z grillowaną kiełbasą i pizzą Ricotta

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanej kiełbasy i kanapki z pizzą Ricotta. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1298 kalorii. Na 5,44 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pastę pomidorową, ciasto do pizzy, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 68 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowana Pizza z gorącą kiełbasą, grillowaną papryką i cebulą oraz oregano Ricotta, Grillowana Pizza z ricottą, szparagami i kiełbasą, oraz Pizza z kiełbasą i ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do chleba: wyreguluj stojaki piekarnika na górne i dolne pozycje środkowe i rozgrzej piekarnik do 232°.
Posypać 2 łyżki kaszy manny na 1 blasze do pieczenia.
Posypać pozostałe 2 łyżki na drugim blasze do pieczenia.
Używając opuszków palców, delikatnie wciśnij 1 ciasto do pizzy w przygotowaną blachę do pieczenia, tworząc prostokąt o wymiarach 10 na 14 cali; powtórz z drugim ciastem i blachą do pieczenia.
Każde ciasto posmarować 2 łyżkami masła.
W małej misce, połączyć, parmezan, oregano, i czosnek w proszku.
Całość posypać masłem i delikatnie wcisnąć opuszkami palców.
Piec przez 15 do 20 minut, aż nadmuchane i złoty, naprzemiennie blachy do pieczenia ' pozycji w połowie pieczenia.
Przenieść do regałów chłodzących i schłodzić do temperatury pokojowej.
Do sosu: w międzyczasie rozgrzać olej na średnim ogniu w dużym rondlu o ciężkim dnie, aż się połysk.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodaj pastę pomidorową, czosnek i płatki czerwonej papryki i gotuj, mieszając, aż pachnące i pasta zacznie ciemnieć, 1 do 2 minut.
Odcedzić i wyrzucić płyn z 1 puszki pomidorów i wymieszać wraz z drugą puszką pomidorów, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, puree pomidory mieszając łyżką, aż sos zgęstnieje, o 15 protokół. Rezerwa 1/4 szklanki bazylii i wymieszać z resztą.
Do kiełbas: podziel kiełbasy na pół wzdłuż i posmaruj wszystkie strony 1 łyżką oleju.
Rozgrzej grill lub patelnię grillową i posmaruj pozostałą 1 łyżką oleju. Gotować, aż zwęglone i nie Różowy, 5 do 7 protokół.
Każde ciasto pokroić na 4 kawałki. Ułóż 1 kiełbasę na zwykłym chlebie do pizzy. Wierzch z sosem, pokruszonym serem i zarezerwowaną bazylią. Top z parmezanem-ziołowy chleb do pizzy.