Kanapka Jagnięca Z Miodem I Rozmarynem
Miodowo-rozmarynowa kanapka z jagnięciną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 664 kalorie, 32G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, płaskich rolek kanapkowych, liści rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety jagnięce z czosnkiem i rozmarynem z polewą miodową, Rozmaryn-stelaż jagnięcy z miodowo-balsamiczną redukcją, oraz Pieczona Jagnięcina Z Miodem W Sosie Miodowo-Miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, pokruszyć jagnięcinę z drewnianą łyżką, mieszając często aż lekko rumiane, o 8 protokół.
Mięso wyjąć łyżką szczelinową i wyrzucić z patelni wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu.
Powrót mięsa na patelnię; dodać cebulę i czosnek. Mieszać od czasu do czasu, aż cebula zacznie brązowieć, o 4 protokół.
Dodać pomidor czysty, miód, i rozmaryn; mieszać od czasu do czasu, aż gorące, o 2 protokół.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Ustaw spody rolki na talerzach i posmaruj kozim serem; przykryj małymi liśćmi szpinaku. Łyżka jagnięciny na szpinaku i ustawić Topy w miejscu.