Kalmary Śródziemnomorskie Tacos
Śródziemnomorskie kalmary Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $13.97 za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 136g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 1884 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka oleju roślinnego, mąki, tortille kukurydziane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Kalmary Śródziemnomorskie Tacos, Kalmary Śródziemnomorskie, oraz Śródziemnomorskie Orzo z białą fasolą i kalmarami.
Instrukcje
Pokroić rurki kalmarów na 1/2-in. pierścienie; pat kalmary głównie suche.
Wymieszać mąki, cayenne i sól w misce.
Ciepło 1 1/2 po. olej w 5-do 6-qt. pan na średnim ogniu do 38
Wrzucić jedną czwartą kalmarów na raz w mące do herbu, otrząsając nadmiar. Łyżką szczelinową, opuść kalmary na olej i gotuj do złotego koloru (dostosuj ciepło, aby utrzymać 380), 2 do 3 minut na partię.
Przełożyć na wyłożoną papierowym ręcznikiem blachę do pieczenia. Trzymaj ciepło w piekarniku, jak smażyć Pozostałe kalmary.
Każdą tortillę posmarować około 1 łyżką. aioli, następnie wypełnić kalmary i slaw.
Dodaj więcej sosu, jeśli chcesz.
* Jeśli tortille są bardzo cienkie, kup podwójną ilość i stos 2 na taco.