Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre? Kalmary z Chiles i mięty może być doskonały przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 237 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka cebuli, papryka chile, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti z homarem, Chiles i miętą, Pieczony bakłażan w / Chiles, orzeszki ziemne i mięta, oraz Pieczony Bakłażan Z Chiles, Orzeszkami Ziemnymi I Miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać olej na średnim ogniu, aż do samego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj cebulę, czosnek, papryka chile, i żółty pieprz i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Papryka żółta
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj kalmary i kontynuować gotowanie, aż kalmary jest po prostu miękkie i gotowane przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
4
Dodać miętę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.