Kalmary i ciecierzyca w bulionie pomidorowym: kalmary e Ceci
Kalmary i ciecierzyca w bulionie pomidorowym: kalmary e Ceci to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 812 kalorii, 46g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 7,33 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i pieprz, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Halabessa: ciecierzyca w pikantnym bulionie pomidorowym, Ciecierzyca i boczniak Szwajcarski w parmezanie i bulionie z suszonych pomidorów, oraz Kalmary nadziewane: kalmary Ripieni al Forno dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz ciecierzycę, sopressata, rodzynki, sok z małży, pomidory i sos pomidorowy i duś na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę. Dobrze przyprawić solą i pieprzem i dodać kalmary i małże i gotować owoce morza powoli, aż tylko gotowane przez. Wymieszaj liście mięty, szalotki i szpinak, gotuj 3 minuty, a następnie podawaj w rozgrzanych miseczkach zupy.
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
4
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Tymianek
5
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.