Kalafior smażony z sfermentowanym twarogiem z fasoli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kalafiora smażonego z fermentowanym twarogiem z fasoli. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś fermentowany twaróg fasoli, koszerną sól i pieprz, kalafior i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Stir-fried Bean Curd with por Recipe, Smażone pory z pieczoną wieprzowiną i twarogiem fasolowym, oraz Smażone flaki z marynowaną musztardą i sfermentowaną czarną fasolą.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym woku na dużym ogniu aż do palenia.
Dodać kalafior i smażyć na miękko-chrupiące, o 4 protokół. Naciśnij na boki i dodaj czosnek do środka. Smażyć na złoty kolor, około 30 sekund. Wrzucić czosnek i kalafior razem.
Dodaj wywar lub wodę i przykryj wok pokrywką lub płytką.
Niech ciecz gotować na wolnym ogniu, aż prawie odparował, o 2 protokół.
Zdejmij pokrywkę i dodaj kostki sfermentowanego twarogu z fasoli. Rozbić twaróg fasoli szpatułką i wrzucić kalafior wokół płaszcz. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć na talerz i podawać natychmiast.