Kalafior-por Kugel z migdałowo-ziołową skórką

Kalafior-por Kugel z migdałowo-ziołową skórką
Przepis kalafior-por Kugel z migdałowo-ziołową skórką jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, koperku, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kalafior-por Kugel z migdałowo-ziołową skórką, Halibut ze skórką ziołowo-migdałową, oraz Zapiekanka Z Kalafiora Ze Skórką Migdałową.

Instrukcje

1
Kalafior gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić; przelać do dużej miski i grubo zacieru ziemniaczanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podgrzać 3 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj pory i smażyć do miękkości i dopiero zaczynają kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
5
Do kalafiora dodać mieszaninę porów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
PorPor
6
Wymieszać w Macy posiłek. Ubić jajka, 1 łyżka natki pietruszki, 1 łyżka koperku, sól i pieprz w małej misce do wymieszania; wymieszać z mieszanką kalafiora.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
Mączka Z MacyMączka Z Macy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
KoperKoper
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Pędzel 11x7-calowe naczynie do pieczenia z 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Rozprowadzić równomiernie mieszaninę kalafiora w przygotowanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Migdały wymieszać, pozostałe 7 łyżek pietruszki, 7 łyżek koperku i 2 łyżki oleju w średniej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KoperKoper
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Posypać równomiernie kugel. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
11
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Piec Kugel uncovered aż ustawić w centrum i zaczyna brązowy na górze, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Odstawić na 10 minut.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
KuchnieŻydowskie
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeChanukowe
Magazyn