Przepis kalafior-por Kugel z migdałowo-ziołową skórką jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, koperku, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kalafior-por Kugel z migdałowo-ziołową skórką, Halibut ze skórką ziołowo-migdałową, oraz Zapiekanka Z Kalafiora Ze Skórką Migdałową.
Instrukcje
1
Kalafior gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić; przelać do dużej miski i grubo zacieru ziemniaczanego.
Podgrzać 3 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj pory i smażyć do miękkości i dopiero zaczynają kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
5
Do kalafiora dodać mieszaninę porów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Por
6
Wymieszać w Macy posiłek. Ubić jajka, 1 łyżka natki pietruszki, 1 łyżka koperku, sól i pieprz w małej misce do wymieszania; wymieszać z mieszanką kalafiora.