Kalafior, Poblano i szynka Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 574 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wielkości wartości kalafior & trzy sos serowy, ryż, mąka złota, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Kalafior, Poblano i zapiekanka z szynki, Dymny Kalafior Poblano Gratin, oraz Serowa Zapiekanka kalafiorowa niskowęglowodanowa z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 2 1/2-quart płytkiej zapiekanki z gotowania sprayu. Ugotować mrożony kalafior zgodnie z zaleceniami na worku. Ugotuj mrożony ryż zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Całe Dojrzałe Oliwki
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
W rondlu 4-ćwiartkowym roztopić 3 łyżki masła. Cebulę ugotować na maśle około 4 minut, od czasu do czasu mieszając, aż zmięknie. Wymieszać z mąką i musztardą trzepaczką; gotować około 1 minuty. Powoli wymieszać z mlekiem. Gotować i mieszać, aż bąbelki i lekko zgęstnieje. Wymieszać w gotowanym kalafior, szynka i plastry chile. Łyżka do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)