Sałatka Z Gorących Pomidorów

Sałatka Z Gorących Pomidorów
Gorąca Sałatka z pomidorów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 15 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, papryka bananowa, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć i wyrzucić nasiona z papryki i pomidorów. Paprykę i pomidory pokroić w kostkę; umieścić w dużej misce. Wrzucić czosnek, zioła, i, w razie potrzeby, ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać olej, kolejne 3 składniki i, w razie potrzeby, cukier; dodać do mieszanki pomidorowej, podrzucając do pokrycia. Przykryć i schłodzić 2 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Podawać z łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia5
Magazyn