Kalafior Leviton Vichyssoise
Kalafior Leviton ' s Vichyssoise może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kalafior, ostrygi, crème fraîche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Vichyssoise z kalafiorem i maślanką, Vichyssoise z kalafiorem i maślanką, oraz Vichyssoise.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu.
Dodać pory i gotować na małym ogniu do miękkości, o 8 protokół.
Dodać kalafior i wodę i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu, aż kalafior będzie miękki, o 35 protokół.
Dodać crme frache, doprowadzić z powrotem na wolnym ogniu i zdjąć z ognia.
Zupę Puree w blenderze partiami, aż będzie bardzo gładka. Doprawić solą i pieprzem i dokładnie schłodzić.
Tuż przed podaniem połącz ogórek, szczypiorek, szalotkę, ocet i oliwę z oliwek w małej misce. Kadzi zimną zupę do 4 płytkich misek i łyżką ostrygi i trochę alkoholu do środka każdego. Łyżka mieszanki ogórków wokół ostryg, top z odrobiną kawioru osetra i podawać.