Kalafior Leviton Vichyssoise

Kalafior Leviton Vichyssoise
Kalafior Leviton ' s Vichyssoise może być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kalafior, ostrygi, crème fraîche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Vichyssoise z kalafiorem i maślanką, Vichyssoise z kalafiorem i maślanką, oraz Vichyssoise.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać pory i gotować na małym ogniu do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Dodać kalafior i wodę i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu, aż kalafior będzie miękki, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Dodać crme frache, doprowadzić z powrotem na wolnym ogniu i zdjąć z ognia.
5
Zupę Puree w blenderze partiami, aż będzie bardzo gładka. Doprawić solą i pieprzem i dokładnie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Tuż przed podaniem połącz ogórek, szczypiorek, szalotkę, ocet i oliwę z oliwek w małej misce. Kadzi zimną zupę do 4 płytkich misek i łyżką ostrygi i trochę alkoholu do środka każdego. Łyżka mieszanki ogórków wokół ostryg, top z odrobiną kawioru osetra i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
KawiorKawior
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn