Kakaowe muszle bezowe z glazurowanymi świeżymi owocami

Kakaowe muszle bezowe z glazurowanymi świeżymi owocami
Kakaowe muszle bezowe z glazurowanymi świeżymi owocami to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukier, krem z ciasta, galaretkę porzeczkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Muszle bezowe Memaw, Szwajcarskie Muszle Bezowe, oraz Grejpfrutowe Muszle Bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 22
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść pergamin na dużej blasze do pieczenia. Narysuj 8 (3-calowych) kółek na pergaminie. Obróć papier pergaminowy i zabezpiecz taśmą maskującą. Ubij białka, wanilię i śmietanę z kamienia nazębnego na dużej prędkości miksera, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty(nie underbeat). Złożyć 2 łyżki kakao do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Podzielić 1/2 szklanki mieszanki białka jajka równomiernie między 8 narysowanych kółek. Używając tylnej części łyżki, uformuj mieszaninę białek jaj w gniazda o 1-calowych bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
4
Piec w temperaturze 225 przez 1 1/2 godziny lub do wyschnięcia. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy do ostygnięcia w piekarniku co najmniej 12 godzin. Ostrożnie usuń bezowe gniazda z papieru. Każdą bezę napełnij kremem z ciasta, wierzch udekoruj owocami. Delikatnie umyj owoce galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Posypać 1/8 łyżeczki kakao na każdej porcji, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn