Kaczka Pizza z Hoisin i szalotki
Przepis Kaczka Pizza z Hoisin i szalotki może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 157 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sos hoisin, papryka, ciasto na pizzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kaczka Pizza Z Hoisin I Szalotki, Pizza z wędzoną kaczką z przepisem Hoisin, oraz Grillowany Kurczak Hoisin I Szalotki Ze Słodkimi Ziemniakami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Kaczkę posypać pięcioramiennym proszkiem, solą i pieprzem.
Rozgrzać olej na średniej patelni na dużym ogniu. Gotować kaczkę, aż zbrązowieje, 4 do 5 minut na stronie.
Przenieść patelnię do piekarnika; piec kaczkę, aż Na zewnątrz jest gotowane, ale wewnątrz jest rzadko, 8 do 10 protokół. Schłodzić 4 do 5 minut. Cienko pokroić po przekątnej na 8 kawałków, a następnie przeciąć każdy na pół. Odstawić. Uformuj ciasto na 8 równych kulek, a następnie spłaszcz, tworząc 3-calowe dyski i umieść na nieczystej blasze do pieczenia.
Sos hoisin rozprowadzić na skórkach za pomocą szczotki do ciast. Top ze szpinakiem, serem, papryką i kaczką.
Piec, aż ser topi się i bąbelkami, 20 do 25 minut.
Usuń i udekoruj szalotki i sezamem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.