Kabocha Purée z imbirem
Kabocha Purée z imbirem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 159 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, ciężką śmietanę, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to Kabocha Squash with Honey Ginger Glaze {GF & Low Fat}, Zupa Kabocha cynamonowo-imbirowa z tartą wiśnią, oraz Przecier Imbirowo-Marchewkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż obramowaną arkusz pieczenia z pergaminem lub folią. Doprawić Kabaczek solą i pieprzem.
Umieść squash, przyciąć bok w dół, na przygotowanym arkuszu. Roastuntil przetargu, 1-1 1/4 godziny.
Linia sitko z podwójną warstwą ściereczki; ustawić na małej misce. Pulseginger w robocie kuchennym, aż finelychopped.
Przełożyć do przygotowanego Sitka.Zbierz krawędzie tkaniny razem; ściśnij mocno, aby uwolnić sok imbirowy do miski.
Miąższ squasha zgarnij do robota kuchennego.
Dodać cukier i 1 łyżkę soku imbirowego. Z maszynką działa, stopniowo dodawać 1 1/2 filiżanki kremu i przecieru do gładkości, dodając więcej kremu przez łyżki stołowe, jeśli jest zbyt gęsty. Przyprawa z solą, pieprzem i więcej soku imbirowego, jeśli jest potrzebny. Delikatnie ogrzać w rondlu, mieszająctrwale, aż do ogrzania. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Delikatnie rewarmpurée w rondlu, dodając trochę więcejcream, jeśli to konieczne.