Kaboby Wołowe Teriyaki
Teriyaki Beef Kabobs to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 321 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów japońskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, oleju sezamowego, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kaboby Wołowe Teriyaki, Grillowane Kaboby Wołowe Teriyaki, oraz Teriyaki Kabobs.
Instrukcje
Ubij brązowy cukier, sos sojowy, czosnek, olej sezamowy i zmielony imbir razem w misce; wlej do zamykanej plastikowej torby o wielkości galonów.
Dodać wołowinę, zalać marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza i zamknąć worek. Marynować w lodówce przez 2 godziny, odwracając torebkę kilka razy, gdy mięso marynuje się.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Usuń wołowinę z marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Wątek wołowina, ananas, zielona papryka, i czerwona papryka na szaszłyki.
Gotować szaszłyki na rozgrzanym grillu, obracając często, aż ładnie rumiane ze wszystkich stron, a mięso nie jest już różowy w środku, 10 do 15 minut.