Kaboby Wołowe Pomarańczowo-Imbirowe
Kaboby wołowe pomarańczowo-imbirowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 247 kalorii, 25g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.11 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz stek z polędwicy wołowej, czosnek, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orange Ginger Beef Stir-fry, Wołowina Pomarańczowo-Imbirowa Szechuan, oraz Stir-Fry Wołowe Pomarańczowo-Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej szklanej lub plastikowej misce wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem wołowiny. Wymieszać z wołowiną. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny marynować, ale nie dłużej niż 8 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Usuń wołowinę z marynaty; marynata rezerwowa. Na każdym z 2 (11-calowych) metalowych szaszłyków, gwintuj kostki wołowiny, pozostawiając 1/4 cala odstępu między każdą kostką.
Umieścić na stojaku w patelni brojlerów.
Broil z topów o 5 cali od ciepła 4 minut. Obróć; pędzel z zastrzeżoną marynatą. Broil 3 do 5 minut dłużej lub do brązowego i średniej doneness.