Kaboby wieprzowe i owocowe

Kaboby wieprzowe i owocowe
Jeśli masz z grubsza 35 minut spędzić w kuchni, wieprzowina i owoce Kabobs może być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 28g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za $2.91 za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukinię, słodkie ziemniaki, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wieprzowina i warzywa/owoce Kabobs, Kremowy Dip z owoców wiśniowych z tęczowymi owocami Kabobs, oraz Kaboby owocowe z owocami tropikalnymi Coulis.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlej 1/2 szklanki marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj wieprzowinę. Zamknij worek i obróć, aby pokryć; przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
W międzyczasie włóż słodkie ziemniaki do rondla; zalej wodą. Przykryj i zagotuj. Gotuj do miękkości, około 8-10 minut; dobrze odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Wlej pozostałą marynatę do innej zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
5
Dodaj ziemniaki i cukinię. Zamknij worek i obróć, aby pokryć; przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
6
Odcedź wieprzowinę i wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Odcedź warzywa, rezerwując marynatę do fastrygowania. Na ośmiu metalowych lub namoczonych drewnianych szaszłykach naprzemiennie nawlecz wieprzowinę, ziemniaki, cukinię i morele.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
8
Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Grill, bez przykrycia, na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ognia przez 3 minuty, obracając i fastrygując zarezerwowaną marynatą. Grilluj lub piecz 4-5 minut dłużej lub do momentu, gdy mięso będzie czyste, często obracając i fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn