Kaboby warzywne z dipem musztardowym

Kaboby warzywne z dipem musztardowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 68 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz jogurt, grzyby, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kaboby Warzywne Tofu Z Sosem Musztardowym, Miód musztarda kurczak i warzywa Kabobs, oraz Miodowo-musztardowy Kurczak Teriyaki i brzoskwiniowe Kaboby dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać składniki dip. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Grill gazowy lub węglowy. Na 5 (12-calowych) metalowych szaszłykach, nawlecz warzywa tak, aby jeden rodzaj warzyw był na tym samym szaszłyku( użyj 2 szaszłyków na grzyby); pozostaw odstęp między każdym kawałkiem.
Warzywa posmarować olejem.
Umieść szaszłyki z papryki i cukinii na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 2 minuty.
Dodać szaszłyki z grzybów i pomidorów. Przykryć grill; gotować od 4 do 5 minut, ostrożnie obracając szaszłyki co 2 minuty, aż warzywa będą miękkie.
Wyjąć warzywa ze szaszłyków na talerz do serwowania.