Kabobs z szynką i kiełbasą

Kabobs z szynką i kiełbasą
Ham' n ' Sausage Kabobs is a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz syrop klonowy, musztarda dijon, miód i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać wędzoną kiełbasę, można śledzić to danie główne z Upiorne pajęcze ciasta jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kiełbasa Kabobs, Kabobs Z Kiełbasą I Kurczakiem, oraz Kiełbasa Polinezyjska Kabobs.

Instrukcje

1
Na metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach, na przemian nawlecz kiełbasę i szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
2
Umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Połącz pozostałe składniki; pędzel kabobs.
4
Piec w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn