Jęczmień z fasolą Pinto, pomidorami i pieczarkami
Jęczmień z fasolą Pinto, pomidorami i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 520 kalorii, 21g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grzybów pre-portobello, oliwa z oliwek, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Slow Cooker Pinto Sałatka z fasoli, pomidorów i cebuli, Best Darn Pot Of Beans EVER-Homestyle Pinto Beans W / A opcja szybkowaru, oraz Fasola Pinto.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i grzyby; smażyć 6 protokół.
Dodać fasolę, pomidory i kolejne 6 składników; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Podawać mieszankę pomidorową na jęczmieniu i posypać równomiernie kolendrą i serem.