Justin ' s Frosted Chocolate Cone Cakes
Justin ' s Frosted Chocolate Cone Cakes wymaga około 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 34 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasta Z Rożkiem Lodowym, Lody cone Cake, oraz Lody Cone Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ustaw stożki lodów w pozycji pionowej w 10 filiżankach do muffinek.
W misce wymieszać mąkę, cukier biały, sodę oczyszczoną i sól.
Roztopić masło w rondlu na małym ogniu; wymieszać z wodą i kakao w proszku, aż do całkowitego połączenia.
Roztopione masło wymieszać z mąką. Wymieszaj jajka, maślankę i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, aż ciasto będzie zwilżone.
Ubij ciasto mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do całkowitego połączenia, około 1 minuty.
Łyżka ciasto czekoladowe ciasto do lodów stożki, pozostawiając około 1 cal miejsca na górze.
Piec natychmiast w nagrzanym piekarniku (aby uniknąć rozmoknięcia stożków), aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, około 30 minut.
Niech babeczki ostygną dokładnie, około 1 godziny.
W misce ubić serek śmietankowy, cukier cukierniczy i 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Mrożone babeczki z lukrem z serem śmietankowym.