Jumbo muffinki czekoladowe z dynią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc daj Jumbo czekoladowe babeczki z dynią spróbować. Jedna porcja zawiera 505 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, wanilii, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jumbo Pumpkin Pecan Muffins, muffinki czekoladowo-bananowe jumbo, oraz Jumbo Czekoladowe Babeczki Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F. Linia 6 jumbo Muffin kubki z wkładkami papieru.
Mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce.Wymieszać brązowy cukier wokół w drugiej misce i rozgnieść wszelkie grudki. Wymieszać z dynią, jajka, mleko, i wanilia i dobrze wymieszać.
Wlać suchą mieszankę do mieszaniny dyni i wymieszać kilka uderzeń, następnie wlać roztopione masło i mieszać (nigdy nie przebijać ciasta muffin) aż do wymieszania.Wymieszać w czekoladzie. Zmniejsz ciepło piekarnika do 375 stopni F. podziel ciasto równo między kubki muffin i piec przez 23-26 minut lub aż wykałaczka lub pałeczka włożona do środka wyjdzie czysta.