Johnsonville Patelnia Mac & Cheese & Kiełbasa
Johnsonville Skillet Mac & Cheese & kiełbasa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 602 kalorii, 28g białka, oraz 24g tłuszczu. Za 95 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, sera monterey jack, sosu pieprzowego i odparowanego mleka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 58%. Johnsonville Patelnia Mac & Cheese & Kiełbasa, Patelnia Mac & Cheese & Kiełbasa, oraz Kiełbasa Mac & Cheese są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na 12-calowej patelni nieprzywierającej brązowa kiełbasa na średnim ogniu przez 3-5 minut.
Przenieś w miejsce i trzymaj w cieple.
Na tej samej patelni zagotuj wodę.
Dodaj makaron, zmniejsz ogień, często mieszaj, aż makaron będzie al dente, około 8-10 minut. (Nie spuścić). W małym, ubij skrobię kukurydzianą, mleko i ostry sos pieprzowy.
Stopniowo dodawaj do makaronu; gotuj i mieszaj, aż lekko zgęstnieje, około 2 minut.
Zdjąć z ognia; dodać sery i kiełbasę. Mieszaj, aż się zmiksuje, a ser się rozpuści.
W razie potrzeby posyp okruchami.
Polecane wino: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc
Lambrusco, Riesling i Chenin Blanc to świetny wybór na makaron i ser. Z bogatym, tandetnym mac & cheese będziesz chciał oczyścić podniebienie czymś chrupiącym i kwaśnym. Polecamy Chenin Blanc, Riesling lub dry Lambrusco, jeśli masz ochotę na czerwień. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 279 dolarów.
![Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki]()
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.