Johnsonville® Kiełbasa Nadziewane Grzyby

Johnsonville® Kiełbasa Nadziewane Grzyby
Johnsonville® kiełbasa nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Ten przepis służy 48 i kosztuje 27 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz serek, bułkę tartą, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 56 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wędzona kiełbasa, Figa i szaszłyki Manchego Plus wygraj kartę podarunkową Visa o wartości 100 USD od Johnsonville Sausage, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Pieczarki Faszerowane Kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni, gotować i pokruszyć kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy i lekko rumiane; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Usunąć i wyrzucić łodygi z grzybów. Ułóż czapki grzybowe na wyłożonych folią blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
W misce połącz gotowaną kiełbasę, bułkę tartą, serek śmietankowy, czosnek, natkę pietruszki i sok z cytryny. Mieszać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ostrożnie łyżka mieszanki kiełbasy do czapek grzybowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Piec, Odkryte, w temperaturze 400 ° F przez 14-16 minut, aż grzyby są miękkie i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W56 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn