Johnny Marzzetti z mieloną dziczyzną
Johnny Marzzetti z mieloną dziczyzną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 785 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pastę pomidorową, olej canolan, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest znakomite. Spróbuj Mielone Burgery Z Dziczyzny, Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), oraz Mielone hamburgery z indyka lub mielonej wieprzowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spray szkło 9x13 cala pieczenia naczynia z gotowania sprayu. Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 protokół, lub aż al dente; odcedzić.
W międzyczasie rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu, aż zacznie palić.
Dodać dziczyznę i gotować, mieszając, aby rozbić, aż rumiane i gotowane.
Odcedzić nadmiar oleju, następnie wymieszać z cebulą i zielonym pieprzem. Gotować przez kilka minut, aż cebula zmięknie, następnie wymieszać pastę pomidorową, pokrojone w kostkę pomidory i wodę do połączenia. Doprawić solą, czosnkiem w proszku i pieprzem. Wymieszać osuszony makaron z sosem pomidorowym i wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut, następnie posypać równomiernie rozdrobnionym serem Cheddar i kontynuować pieczenie, aż ser będzie bąbelkowy i rumiany, około 15 minut.